Zabava

Od danas “Patuljci sa naslovnih strana” u kinima širom BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od danas “Patuljci sa naslovnih strana” u kinima širom BiH – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od danas, 25. januara u BiH kinima imate priliku pogledati najnoviju komediju “PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA“, redatelja Milorada Milinkovića (“Mrtav, ladan”, “Čitulja za Eskobara”, “Potera za Sreć(k)om”).

Glavne uloge tumače: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Jelena Đukić, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Tamara Krcunović, Miloš Vlalukin, producent Predrag Bajčetić, scenarista i reditelj Milorad Milinković i mnogi drugi.

Trailer filma pogledajte na linku:

O FILMU:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj show prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se mijenja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade djevojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spašava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je cijeli njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno