Zabava

Novi trailer za sci-fi akcionu avanturu “Bitka za Pacifik – pobuna”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi trailer za sci-fi akcionu avanturu “Bitka za Pacifik – pobuna” – Zadovoljstvo mi je da vam ispred distributerske kuće Una Film predstavim novi trailer za sci-fi akcionu avanturu “BITKA ZA PACIFIK – POBUNA” (PACIFIC RIM UPRISING), a koji u BiH kina stiže 22.marta 2018. godine.

Glumačku postavu filma čine John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi.

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, bit će samo uvod u napad na čovječanstvo epskih razmjera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA.

Trailer pogledajte na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=34FUDYfgXSI&feature=youtu.be

 John Boyega (Star Wars – Buđenje Sile) igra pobunjenika Jakea Pentecosta, nekada talentovanog pilota čiji je otac postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobjeda čovječanstva nad monstruoznim ”Kaiju”. Jake je od tada napustio trening i obuku i oprobao se u svijetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija prijetnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svijet do ruba opstanka, Jakeu se pruža posljednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori (Rinko Kikuchi) – koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u sijenci rata za spas čovječanstva. Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada bit će da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje.

Jake se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom (Scott Eastwoodom, Paklene Ulice 8) i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom (igra je novajlija Cailee Spaeny) koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkrit će niz novih, spektakularnih avantura.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno