Ljudi

The Deen Show sniman u Zenici – sagovornik Bahrudin Mahmić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

The Deen Show sniman u Zenici – sagovornik Bahrudin Mahmić – Naš sugrađanin i bivši svjetski prvak o low-kicku Bahrudin Mahmić bio je gost čuvenog THE DEEN SHOW-a u SAD, a emisija o njemu je snimana u našem gradu. “The Deen Show” – Din šou je nezavisni program, nepovezan sa bilo kojom organizacijom ili produkcijom, te politikom ili ideologijom. Emituje se od 2006. i jedini mu je cilj pokazati onu pravu, istinsku stranu islama, a to je ljubav, istinska vjera, propagiranje mira, ljubavi i pokornosti prema Allahu/Bogu.

Pripremaju ga i emituju američki muslimani, poštujući stroge tamošnje propise koji zabranjuju bilo kakvo djelovanje koje bi moglo biti povezano sa propagiranjem ili pomoći ideologijama suprotnim američkim zakonima. Prilozi koji su snimani u ovom šou programu emitirani su, osim na zvaničnim kanalima emitovanja na društvenim mrežama i na nacionalnim frekvencijama i kanalima kao što su NBC, ABC, CNN, CBS, BCC, CNBC….

Ljubaznošću našeg sugrađanina, donosimo vam video, preveden i titlovan na naš jezik:

Izvor: www.TheDeenshow.com

https://www.instagram.com/thedeenshowtv

http://twitter.com/thedeenshow

https://www.facebook.com/TheDeenShowTV

https://www.snapchat.com/add/thedeenshow



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno