Zločini

Teško povrijedio sugrađanina na Bulevaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teško povrijedio sugrađanina na Bulevaru – Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, od strane lica M.E. iz Zenice su nanesene teške tjelesne povrede licu H.M. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I, te su poduzete aktivnosti na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

Na parking prostoru na Kamberović polju, policijski službenici su izvršili pregled lica U.M. iz Brčkog, kao i vozila koje je vlasništvo istog, kojom prilikom su pronašli zeljastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, te je izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I. .

Maglaj

U mjestu Kopice, izvršeno je oštećenje tuđe stvari od strane lica H.N., iz Maglaja, na način da je navedeno lice oštetilo zid na kući vlasništvo lica H.F., te tom prilikom licu H.F. nanijelo povrede, u predjelu noge i ruke, bacanjem betonskog bloka na istog. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ
Žepče

Na magistralnom putu M-17, u mjestu Brankovići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Ford”, registarskih oznaka J78-O-141, kojim je upravljao N.D. iz Žepča i putničko motorno vozilo marke “Nissan”, registarskih oznaka BG-345-ĆI, kojim je upravljao B.K., Republika Srbija. U ovoj saobraćajnoj nezgodi oba vozača su zadobila  lakše tjelesne povrede, dok su suvozači u vozilima, lica K.D. iz Žepča i B.J., Republika Srbija, zadobili teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Na području Kantona dogodilo se još deset saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno