Zločini

Iz prodavnice u Peharama ukradeni novac, cigarete i druga roba

specijalci policija.1340273372.36
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz prodavnice u Peharama ukradeni novac, cigarete i druga roba – Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Ričićki put na broju 35, izvršeno je krivično djelo teške krađe u trgovinsku radnju „Bega Comerc“, vlasništvo lica B.M. iz Zenice, kojom prilikom je iz unutrašnjosti iste od strane nepoznatog izvršioca otuđena neutvrđena količina novca, cigareta i drugih artikala. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I.

Zavidovići

U prostorije dežurne službe Policijske stanice Zavidovići obratilo se lice V.Č. i prijavilo da je prije šest mjeseci izdalo kuću bez ugovora licu S.S. iz Zavidovića, koja se nalazi u ulici Gazije bb, te da mu navedeno lice nije platilo i da je poskidalo parket, utičnice i slavine. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Maglaj

U dežurnu službu Policijske stanice Maglaj obratilo se lice S.M. i tom prilikom prijavilo da je u zadnjih mjeseca dana, iz dvorišta njegove porodične kuće koja se nalazi u mjestu Jelovac, otuđena veća količina građevinskog materijala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se četrnaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno