Ljudi

Termin dženaze dr. Alice Ćurić: Od svoje doktorice se oprostio kolektiv KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kantonalna bolnica Zenica oprostila se objavom od svoje doktorice, dr. Alice Ćurić. Specijalista ginekologije i akušerstva, ljekar JU Kantonalna bolnica Zenica  preminula je dana 10.01.2021.godine.

Iskreno saučešće porodici – Menadžment i radnici JU Kantonalna bolnica Zenica

Prim. dr Alica Ćurić, specijalista ginekologije i akušerstva je rođena u Sarajevu 02.04.1962. godine. Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Zenici. Medicinski fakultet u Sarajevu završila 1988. godine, a od 14.03.1988. godine je zaposlena u tadašnjoj RO RMC “Džemal Bijedić” Zenica u Službi za ginekologiju i akušerstvo. Stručni ispit je položila 16.05.1989.godine, a specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva je položila 22.novembra 1995.godine.
Počasno zvanje primarijus joj je dodijeljeno 2014.godine.

U period od 2016-2018.godine je bila zaposlena u J.U. Općoj bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš” Sarajevo. Od 15.08.2018.godine nastavlja rad u JU Kantonalna bolnica Zenica kao ljekar specijalista ginekologije i akušerstva
S puno ljubavi i požrtvovanja je obavljala svoju profesiju, a imala je izgrađen prijateljski i profesionalan odnos prema radnim kolegicama i kolegama kao i svim radnicima JU Kantonalna bolnica Zenica. Vječna ljubav ostala je prema sinovima Vedranu i Zlatanu. Neka je vječni rahmet njenoj duši, napisali su iz KBZ.

Dženaza i ukop dr. Ćurić biće obavljeni sutra u 13 sati na Gradskom mezarju Prašnice, dok će se ispratna dova proučiti u Čaršijskoj džamiji prije podne namaza.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno