Zabava

TELEMACH: Februar, mjesec otključanih hit naslova u Telemach Video klubu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TELEMACH: Februar, mjesec otključanih hit naslova u Telemach Video klubu

Dobra vijest za sve TELEMACH korisnike – od 1. do 28.2. će moći da uživaju u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blockbuster-a i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agatha Christie: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Washingtonovi špijuni), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon Nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmičenje Američki supertalent), dječiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za djecu Hopster. Kompletan sadržaj Telemach korisnici će moći da gledaju na bilo kojem ekranu – TV-u, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god požele. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van kuće preko EON aplikacije.

Kompletan promotivni sadržaj bit će dostupan korisnicima EON Smart Box-a, kao i svim Telemach korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Korisnicima na D3 platformi bit će dostupni svi katalozi ( osim HBO OD ) iz sekcije Market koji su im vidljivi u Video klubu. Korisnici Total TV Extra i Premium paketa mogu da pristupe promotivnom sadržaju putem EON aplikacije.

Dovoljno je da pristupite Telemach Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno