Zabava

Ekskluzivno: Predstavljamo trailer za film “Paklene ulice – Hobbs i Shaw”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekskluzivno: Predstavljamo trailer za film “Paklene ulice – Hobbs i Shaw”  – Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE ( FAST & FURIOUS) sada predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dwayne Johnson i Jason Statham  repriziraju svoje uloge Luk  Hobbsa i Dekarda Shawa u  filmu PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW.

Trailer možete pogledati putem sljedećeg linka:

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unaprijeđeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw morat će da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBBS & SHAW eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu FAST & FURIOUS, rasprostirući se širom planete, od Los Angelesa do Londona i od toksičnih predjela Chernobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe. U BiH kina stiže 1. augusta 2019. godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno