Nogomet

Tarik Huzbašić novi igrač NK Čelik Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvadesettrogodišnji Tarik Huzbašić potpisao je ugovor s našim klubom i zvanično postao novi igrač Čelika.

Zeničanin, Tarik Huzbašić, tokom zimskih priprema trenirao je s ekipom našeg kluba. Učinkom na treninzima i odigranim utakmicama dokazao se stručnom štabu, te je Tarik danas zvanično postao novi igrač Čelika.

Tarik Huzbašić rođen je 17. oktobra 1999. godine u Zenici. Prethodnih nekoliko godina nastupao je za zeničku Fortunu, klub koji se trenutno takmiči u Kantonalnoj ligi ZDK. Svojim dobrim igrama zaslužio je kapitensku traku ekipe, te bio jedan od najboljih igrača ove lige, što svakako nije prošlo ispod oka stručnom štabu našeg kluba.

– Kao rođeni Zeničanin ne moram previše govoriti koliku čast mi predstavlja što ću u budućnosti igrati za Čelik. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi kluba što su mi pružili ovu priliku, a ja obećavam da ću uvijek davati svoj maksimum kako bih opravdao ukazano povjerenje. Očekuje nas težak raspored ali ubijeđen sam da će ova ekipa na kraju izaći kao pobjednik, kazao je kratko Huzbašić.

Tariku želimo puno sreće u crno-crvenom dresu, što manje povreda i što više postignutih i asistiranih pogodaka!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno