Ostali sportovi

Taekwondo akademija Jale na izboru Sportiste godine Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Sportskog Saveza Grada Zenica dana 12.04.2021, održana je manifestacija proglašenja sportiste godine, najuspješnijih klubova, pojedinaca i sportskih radnika u protekloj 2020.godini. Naša Adina Kobilica je izabrana ispred taekwondoa u kategoriji Sportska nada, te joj je ispred Grada Zenica uručeno priznanje kao i ostalim izabranim sportistima. Čestitamo našoj Adini, njenim roditeljima i trenerima koji su doprinijeli ovom rezultatu.

“Ovo je veliki podstrek za našu takmičarku, koja je pokazala svoj talenat i upornost na najvažnijim turnirima. Akademija će dati podršku i sa svojim trenerima pokušati ostvariti još bolje rezultate. Nadamo se da će pandemija proći, te da će se što više takmičenja održati i da ćemo ostvariti najbolje rezultate”, izjavio je Jasmin Mujanović, direktor i glavni trener Akademije.

“Zadovoljan sam rezultatima naših takmičarki, u našem prijedlogu je bila još jedna takmičarka Lejla Valjevac, koja je također nastupala na svim turnirima i osvajala medalje. Stručni žiri se odlučio za Adinu zbog malo boljeg rezultata. Kao trener mogu reći da sam ponosan i zadovoljan, i da zaista je naša talentovana trinaestogodišnjakinja Adina zasluženo dobila priznanje. Mnogo smo trenirali i radili, i ovo nam je motiv da nastavimo još bolje i jače. Pozivam sve, koji imaju želju da saznaju šta je to Taekwondo, da treniraju olimpijsku borilačku vještinu, da su naša vrata otvorena. Budite dio šampionskog tima!”- izjavio je trener Ismir Horić, trener takmičarske grupe u Akademiji.

Hvala organizatoru ove manifestacije, Sportskom Savezu Grada Zenica, našim sponzorima koji nas vjerno prate, svim članovima i njihovim roditeljima!

TA Jale



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno