Ostali sportovi

TA Jale: svečano uručenje certifikata za 46 novih majstora tekvandoa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TA Jale: svečano uručenje certifikata za 46 novih majstora tekvandoa –  Taekwondo Akademija “JALE” iz Zenice je organizovala svečano uručenje certifikata (koji su stigli iz Južne Koreje) za 46 novih majstora iz taekwondoa. Naime  u julu mjesecu je  održano polaganje  pojaseva, a sada su nam došli i certifikati ovjereni iz Koreje, izjavio je glavni trener Jasmin Mujanović Jale.

-Naš cilj je  da naša djeca  treniraju, da ih sklonimo sa ulice, da budu dobri đaci i na kraju  da izrastaju u pozitivne ličnosti našeg grada Zenice. Čestitamo svim polagačima, a roditeljima hvala na podršci. Takođe veliko hvala našim sponzorima, prijateljima i svim onima koji podržavaju najbolju sportsku organizaciju u Zenici. Sada ukupno imamo oko 60 crnih pojaseva, danova i pomova, izjavio je majstor crnog pojasa 5. dan Jasmin Mujanović Jale.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno