Ostali sportovi

FOTO: KK Internacional – tri zlata i dva srebra na osmom Rama Open karate turniru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: KK Internacional – tri zlata i dva srebra na osmom Rama Open karate turniru – Karate klub Internacional ovog vikenda je učestvovao na osmom Rama Open karate turniru, na kojem je učestvovalo 66 karate klubova i 525 takmičara iz četiri države.

Takmičarsku ekipu Internacionala je, ovaj put, zbog odsustva odrđenog broja standardnih članoca nastupila sa šest takmičara u konkurenciji djece, kadeta i juniora. U veoma jakoj konkurenciji zenički karatisti osvojili su pet medalja! Medalje su osvojili: Ema Begunić, Alma Bećarević i Lejla Begić (zlatne), Muharem Keleštura i Imad Buljić (srebrene)!

U narednom periodu karatisti KK Internacional nastupiti će na takmičenjima u Banja Luci i Tuzli. Istovremeno, članovi reprezentativnih selekcija u punom kapacitetu pripremaju se za nastup na Balkanskom šampionatu u karateu za kadete, juniore i U-21! Očekujemo da će kvalitetan rad u Klubu rezultirati novim uspjesima, kažu u klubu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno