Zabava

SUPERTALENT: Britanac ostavio žiri u šoku – „Vi apsolutno niste normalni!“

SUPERTALENT: Britanac ostavio žiri u šoku – „Vi apsolutno niste normalni!“ – Osim brojnih talenata iz regije, na ovogodišnjem Supertalentu gledatelji će imati priliku vidjeti i takmičare iz raznih zemalja svijeta koji svoj talent dolaze predstaviti publici i gledateljima Nove BH. Jedan od njih je i Britanac Stevie Starr koji ima pomalo neobičan talent, a kako on kaže – teško ga je jednom riječju opisati. Naime, Steviejev talent sastoji se od, kako on kaže, mogućnosti da proguta neki objekt te ga potom vrati suhog i po željenom redu. Za nastup u Supertalentu pripremio je nekoliko trikova, a žiri je osvojio već prvim trikom gutanja četiri kovanice i vraćanja po redoslijedu koji mu je žiri zadao. Također, žiri je ostao iznenađen i kada je progutao šećer, te ga potom izbacio potpuno suhog u čemu mu je asistirao Davor Bilman.

Vi apsolutno niste normalni, ali to mislim u pozitivnom kontekstu!“  – poručio mu je Davor koji je kao i ostatak žirija nakon odgledanog nastupa ostao u čudu. „Ovo je istinski Supertalent!“, zaključila je Martina. Stevie je, ističe, svoj talent otkrio još u djetinjstvu, a sada s njim putuje po cijelom svijetu i nastupa u raznim talent showovima.

Osim Steviea pred žiri je stao i Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju te impresionirao žiri svojim umijećem. Lorenzo rola od svoje sedme godine, a kako kaže, role skida samo kada ide spavati. „Za mene ovo je umjetnost! Jako mi se svidjelo!“ rekao mu je Davor.

Kako je reagirao žiri te hoće li se talenti ovih takmičara svidjeti domaćoj publici, ostaje nam tek za vidjeti. Audicije sedme sezone idu prema kraju, a pred žirijem je još mnoštvo kandidata koji čekaju njihov sud.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem