Zabava

Prvi takmičari Supertalenta probili led na audicijama Vrhunski talenti i pregršt zabave u popularnom takmičenju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi takmičari Supertalenta probili led na audicijama Vrhunski talenti i pregršt zabave u popularnom takmičenju – Supertalent, show koji osvaja srca gledatelja od jeseni  se vraća na Novu BH, a od sedmesezone, sudeći prema nastupima sa audicija, gledatelje očekujuatraktivne tačke i talentiranitakmičari koji će se boriti za titulu sedmog Supertalenta.

Plesači, pjevači, muzičari, imitatori, iluzionisti i žongleri predstavili su se na audicijama žiriju i publici u studiju i svi su imali jedan cilj – dočarati što zanimljiviju tačku i oduševiti žiri Supertalenta.

Od brojnih kandidata koji su stali pred žiri, glumcu Janku Popoviću Volariću će posebno ostati urezan u sjećanje JK Gladijator. Naime, na insistiranje Maje Šuput da na Janku ovi sjajni judaši pokažu par osnovnih poteza, trinaestogodišnja judašica uspjela je Janka prebaciti preko leđa i baciti na pod.

„Sve mi se svidjelo, osim ovog posljednjeg dijela!“– komentirao je Janko.

JK Gladijatori su grupa judaša od 8 do 13 godina koji su na Supertalent došli demonstrirati osam osnovnih principa juda: poštovanje, pristojnost, iskrenost, poniznost, prijateljstvo, čast, hrabrost i samokontrolu.

Zanimljiv nastup osigurao je i takmičar Jovan Jeremić koji se predstavio talentom govorenja unatrag. Kako kaže, cilj mu je oboriti Guinnessov rekord, a osim što je izgovarao riječi unatrag, Maja mu je zadala i malo teži zadatak – dok je ona pjevala svoju pjesmu, Jovan ju je recitirao unatrag.

U domove gledatelja Nove BH će u novoj sezoni „Supertalenta“ osim vrhunskih talenata, pregršt zabave donositi i Igor Mešin kome će se rame uz rame kao voditelju pridružiti Frano Ridjan, prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija u susjednoj Hrvatskoj.

“Spreman sam, jako sam uzbuđen, jedva čekam da sve krene. Igor me priprema za ono najbolje i najgore, kako se nositi u svim situacijama. Istinski se veselim biti dio ovog  projekta. Od Supertalenta možete očekivati priče koje će vas doslovno izuti iz cipela.“ – izjavio je voditelj Supertalenta Frano Ridjan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno