Kultura

Studio Teatar raspisuje audiciju za predstavu Mladi kreativci u doba korone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Studio Teatar iz Zenice raspisuje audiciju za predstavu radnog naslova „Mladi kreativci u doba korone“ koja će se realizovati u periodu septembar-novembar 2020. godine. Na audiciju se mogu prijaviti mladi glumci/amateri uzrasta od 15 do 25 godina.

Poziv je otvoren sedam dana, odnosno od 15. do 22. avgusta ove godine. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-mail adrese [email protected] sa naznakom „audicija“.

Prijava mora da sadrži osnovne podatke o aplikantu, kratku biografiju i jednu fotografiju.

Krajem mjeseca avgusta bit će održana audicija na kojoj će produkcioni tim na čelu sa glumicom Lanom Delić, odabrati deset najboljih koji će učestvovati u realizaciji predstave.  Tekst za predstavu pisat će mladi bh autor, Mirza Begović dok će producent predstave biti direktor Studio Teatra, Nusmir Muharemović.

Predstava će se izvoditi u okviru inicijative „Mladi u doba korone-Mladi kreativci za svoju generaciju“ koju podržava Instituta za razvoj mladih KULT.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno