Kultura

Studio Teatar: 95 prijava iz 31 države svijeta za naš workshop “Voljeni neprijatelj”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Studio Teatar: 95 prijava iz 31 države svijeta za naš workshop “Voljeni neprijatelj”- Veliko hvala svima koji su se prijavili na naš workshop “Voljeni neprijatelj”, koja će se održati u Zenici od 6. – 13. jula.
Primili smo 95 prijava nevjerovatnih umjetnika koji dolaze iz 31 države svijeta, što je našim mentorima zaista otežalo izbor samo 20 učesnica/ka. Njih 20 dolazi iz 13 država: (BiH, Sjeverna Makedonija, Njemačka, Španija, Italija, Libanon, Grčka, Bugarska, Francuska, Poljska, Litvanija, Belgija i Rusija)
Svim sjajnim umjetnicima, glumicama, glumcima, performerima, muzičarima…koji nisu ušli među prvih 20 zahvaljujemo se od srca i nadamo se da ćemo se upoznati na našim budućim projektima!
Vidimo se u Zenici!!! 🇧🇦
Jer ❤ Teatar
A big thank you to all the applicants for our public space performance workshop, A Beloved Enemy, that will be held in Zenica (BH), July 6 – 13.
We received 95 applications of amazing artists coming from 30 countries in the world, making it a really difficult job for our mentors to chose only 20 participants.
To all the great artists who didn’t make the final cut – thank you and we hope to meet you in our future projects!
And a bigcongratulations to the 20 artists that have been chosen to take part in the workshop – see you in Zenica!
⚡


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno