Zenica

Stručna posjeta kolegama u Službi za očne bolesti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle sedmice u prijateljskoj posjeti kolegicama i kolegama, saradnicima, u Službi za očne bolesti Kantonalne bolnice Zenica je boravila uvažena doc. dr med.Sanja Sefić-Kasumović, specijalista oftalmolog iz Sarajeva. Kako je i planirano doc. dr med.Sanja Sefić-Kasumović je održala stručno predavanje na temu: „Glaukom više od povišenog očnog pritiska.”

Posjeta je inicirana u okviru stalnog medicinskog usavršavanja, a u svrhu novih saznanja u pogledu liječenja i terapije glaukomske bolesti kao i prezentacije novih aparata.

Načelnica Službe sa svojim kolegicama i kolegama je poželjela dobrodošlicu dragom gostu doc. dr med.Sanji Sefić-Kasumović i izrazila zahvalnost za učinjenu posjetu i nesebično zalaganju u prezentaciji stečenog znanja i iskustva.

„Budući da se u Službi za očne bolesti planira nabavka nove opreme ( OCT ) ovo predavanje svakako predstavlja iskorak u ovom“ istakla je mr. biomed. sci. prim. dr Dženana Isaković načelnica Službe.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno