Zenica

Treća knjiga “More” na kioscima od 27.03

Tropik i Egmont predstavljaju novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga nosi naziv Moj svijet i sastoji se od dvanaest bogato ilustriranih knjiga. Edukativne i zabavne, odgovorit će na brojna pitanja o životinjama, biljkama, ljudskom tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!

Naša planeta Zemlja trebalo bi u stvari da se zove More, pošto je dvije trećine njene površine pokriveno vodom, čija je prosječna dubina 3.800 metara. Zamislite samo tipično mjesto na Zemlji – ono je u mrklom mraku, sa prosječnom temperaturom 3-40C i ogromnim atmosferskim pritiskom! Saznajte da li školjke imaju oči? Šta su morske struje? Spavaju li ribe noću?

Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu. po cijeni od 7,90KM. Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem web stranice www.tropik.ba.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem