Politika

Stranka penzionera BiH Zenica: sastanak članova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranka penzionera BiH Zenica: sastanak članova – Danas je u Zenici organizovan zajednički sastanak svih članova organa, Predsjednika i povjerenika Mjesnih organizacija kao i predstavnika penzionera mjesnih zajednica a sa kojim je predsjedavao Predsjednik Gradske organizacije Stranke penzionera/umirovljenika Zenica, gdin Senad Pajić.

Tema sastanka je bilo prezentovanje izbornih dokumenata i planova za naredne lokalne izbore u Gradu Zenica.

Gradska organizacija Stranke penzionera/umirovljenika Zenica na ove izbore izlazi samostalno sa svojim kandidatom za Gradonačelnika i jakom kandidatskom listom za Gradsko Vijeće, sastavljenom od predstavnika MZ, svih profila , od poljoprivrednika, radnika, penzionera do Doktora nauka.
Izborni cilj je jasan “UPALITI SVIJETLO” u ovom mraku koji vlada i imati svoje legitimne i istinske predstavnike u Gradskom Vijeću Zenica.

Ulaskom u Gradsko vijeće penzioneri planiraju vratiti dignitet i kulturu dijaloga u ovoj instituciji kao i svojim znanjem, iskustvom i časnim namjerama uticati na popravljanje ukupnog stanja u ovom gradu.

Gradska organizacija SPU BiH Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno