Biznis

Stotine Bosanaca otputovalo na ljetovanje i ove godine u Drač sa Almy Travelom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stotine Bosanaca otputovalo na ljetovanje i ove godine u Drač sa Almy Travelom – Posredstvom turističke agencije Almy Travel večeras je iz BiH otputovala grupa od 120 putnika na ljetovanje u turističko mjesto Drač u Albaniji. To je samo jedna od mnogobrojnih grupa koja će tokom jula i avgusta boraviti u ovom albanskom ljetovalištu, i to zahvaljujući superpovoljnim aranžmanima ove bh.turističke agencije.

Za Almy Travel se već može reći da tradicionalno organizuje ljetovanje naših sugrađana i mnogobrojnih građana BiH na ovoj atraktivnoj lokaciji. Sa značajnim brojem Zeničana večeras su ka Albaniji otputovali i zainteresovani turisti iz Sarajeva, Tuzle, Kaknja, Visokog….

– Imamo sve više interesovanja od naših građana i ove godine smo proširene kapacitete već rasprodali, te danima naši sugrađani, ali i građani iz više bh. gradova, pokušavaju da nađu “krevet viška” u Draču posredstvom naše agencije. U ponudi su hoteli od 3* 4 i 5*, tako da imamo ponudu koja je prihvatljiva za sve putnike, kaže za Zenicablog menadžer Almy Travela Almir Alić.

U toku boravka putnici će imati organizirane izlete da bi posjetili znamenitosti Albanije.

– Kada se uzme u obzir ukupan broj putnika koji su odlučili da ljetuju ove godine sa našom agencijom možemo slobodno reći je agencija Almy Travel lider na tržištu BIH, kazao nam je Kasim Begić, generalni menadžer “Prevoza putnika”, uokviru kojeg posluje Almy Travel.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno