Biznis

Stadion Kamberovića polje dobija novi krov od lima za 77.000 KM

Stadion Kamberovića polje dobija novi krov od lima za 77.000 KM  – Snažno nevrijeme koje je ljetos zahvatilo Zenicu nanijelo je značajnu štetu na atletskom stadionu Kamberovića Polje, čiji je krov uništen u toj mjeri da se morao promijeniti.

Iz Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica su raspisali javni poziv na kojem je za najpovoljnijeg ponuđača izabrana sarajevska firma “Alternativa”.

Početkom septembra su u sjedištu preduzeća direktor Feđa Jovanović i direktor “Alternative” Salih Lemeš potpisali ugovor o izvođenju radova. Umjesto postojećeg krova, bit će postavljen lim vrhunskog kvaliteta, a vrijednost radova je oko 77.000 KM.

Nakon što je u potpunosti skinut stari pokrivač i očišćena krovna konstrukcija, započeli su radovi na postavljanju novog krovišta. Ukoliko vremenske prilike budu pogodne, radovi bi trebali biti završeni do kraja oktobra.

Atletski stadion Kamberovića polje u Zenici dom je trojice naših olimpijaca, ali i svih ostalih sportista koji koriste usluge ovog sportskog objekta. AKTA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem