Biznis

Potpisan ugovor o obnovi oštećenog krova stadiona Kamberovića polje

Potpisan ugovor o obnovi oštećenog krova stadiona Kamberovića polje – Posljednje nevrijeme koje je zahvatilo Zenicu nanijelo je dosta štete na objektima u samom gradu. Jedan od objekata koji je pretrpio značajne štete je i atletski stadion Kamberovića Polje u Zenici čiji je krov uništen u toj mjeri da se mora mijenjati.
Iz javnog preduzeća za Upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica su raspisali javni poziv na kojem je za najpovoljnijeg ponuđača izabrana sarajevska firma Alternativa. Danas su u sjedištu preduzeća direktor Feđa Jovanović i direktor Alternative Salih Lemeš potpisali ugovor o izvođenju radova. Umjesto postojećeg krova, bit će postavljen lim vrhunskog kvaliteta, a vrijednost radova je oko 77.000 KM.
– Drago mi je da je ovaj posao dobila iskusna firma, radi se o profesionalcima u svom poslu i vrlo brzo počinju radovi koji bi trebali biti završeni u roku od mjesec dana ukoliko budu povoljni vremenski uslovi –  kazao je Jovanović.
Preduzeće Alternativa je lider na Blakanu u proizvodnji krovova i fasada.
– Iza sebe imamo ugrađenih preko 10 miliona kvadratnih metara krovova i fasada. Trudit ćemo se da  uradimo posao korektno i kvalitetno, i siguran sam da ćemo posao uspješno završiti do krajaja – kazao je Lemeš.
Atletski stadion Kamberovića polje u Zenici dom je trojice naših olimpijaca, ali i svih ostalih sportista koji koriste usluge ovog sportskog objekta.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem