Naše

Šta biste vi uradili da Vam “PRIJETE” isključivanjem grijanja?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Šta biste vi uradili da Vam “PRIJETE” isključivanjem grijanja? Kada misliš da bahatost i pljačka JP „ (Ne)Grijanje“  nakon toliko godina na zadnjim minusima doživi vrhunac, zatekneš još jedno iznenađenje u pošti iz navedenog  „kraduzeća“. Preduzeće je neadekvatna imenica za ove višegodišnje pljačkaše kojima će  na kraju ostati jedino još da naplaćuju paušale  isključenih sa sistema, pogotovo kuća koje čak nemaju ni harja od njihovih cijevi kao što je slučaj sa stanovima.
Njihove „adekvatne“ temperature koje su nam skrojili u svojim aktima zajedno  s tada aktualnim OV za stambene prostore po formuli  niže ne može, preplatili i preživjeli. Ali tu nije kraj kao što kažu oni kad vam žele prodati smeće, imate sreće što se niste susreli s još jednom odlukom OV od 2002. i 2013. koju su nam skrojili zajedno  s onima što su izložili šume iz šireg nam zavičaja.
Odluka valjda kaže kako nam u dopisu piše da sami održavamo „sekundarnu mrežu“, ali ako platimo njima i oni to mogu po svome cjenovniku. Kako možete nazvati 24/h OBAVIJEST  u prilogu dostavljenu ” GRUPI GRAĐANA”  (sve gore navedeno ukazuje da smo grupa levata)  2.2. da će nam biti obustavljeno grijanje 3.2. ako ne izvršimo sanaciju  kvara, nego  kao PRIJETNJU nakon svih januarskih dešavanja.
Znači upozoravaju nas da nećemo imati isporuku toplotne energije za sezonu 2016/2017. Koju sezonu žalosna Vam majka, sezonu briketa, konvektora, uljanih radijatora? Poštovani, ne trebate nas vi ucjenjivati isključivanjem nečega čega nismo ni imali. Bujrum obustavite grijanje penzionerima, nezaposlenima, bolesnima, uzmite nam i zadnju marku na sanaciju, ups pa zar Već niste? Samo se pitamo šta bi na ovo rekao John Locke ?
Čitateljka, Zeničanka.
 


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno