Naše

FOTO: divlja deponija na Ravni blizu rezervoara pitke vode

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: divlja deponija na Ravni blizu rezervoara pitke vode  – Već dugo namjeravam da vas kontaktiram povodom ilegalne deponije koja se nalazi iznad naselja Ravan. Konačno kada je situacija postala krajnje neizdržljiva, odlučio sam da vas kontaktiram. Već duže vrijeme, nekoliko godina tačnije, tu se odlaže otpad. Razlog?

Veći dio stanovništva nema kantu za otpatke koju je Alba dijelila, i zbog nedostatka iste oni su nastavili bacati otpad na jedno mjesto. Nije važno kako se to radi. Nekad u prolazu ili iz automobila kroz otvoren prozor. Ne žele se zamarati ni vrata da otvore. Kao i pored svake ilegalne deponije tu se nalaze i psi lutalice, koji reznose taj isti otpad po okolici. Ali najvažnije je šta se nalazi u toj okolici!

Nedaleko od te iste deponije nalazi se bazen pitke vode ViK-a Zenica. Još ne shvatam kako niko od nadležnih iz ViK-a nije poduzeo ništa povodom pitanja te deponije. Neko iz te Mjesne zajednice ili Alba.  Iskreno se nadam da će se konačno pojaviti i ova vijest na vašem portalu.

Srdačan pozdrav
Vaš čitatelj



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno