Košarka

Srđan Gavrić novo pojačanje OKK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Srđan Gavrić novo pojačanje OKK Čelik Zenica  – Dojučerašnji igrač bosanskohercegovačkog premijerligaša, Mladosti iz Mrkonjić Grada, Srđan Gavrić novo je pojačanje Čelika.

Novi član crno-crvene porodice, 25-ogodišnji Gavrić u dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipu Zvornika u kojoj je napravio prve košarkaške korake, Radnik iz Bijeljine, te za Mladost iz Mrkonjić Grada gdje je, nastupajući u prošlogodišnjoj Ligi 12 u prosjeku bilježio 8 poena, 4 skoka uz 3 asistencije po utakmici.
Gavric je također poznat kao izuzetno atraktivan igrač koji svojim potezima često zna izmamiti aplauz gledalaca u dvoranama širom BiH.

U prvom obraćanju navijačima kluba Srđan je poručio: “Drago mi je sto sam potpisao ugovor sa Čelikom i sto dolazim u grad kao što je Zenica. Čelik je jedan od klubova sa najvećom tradicijom u BiH i sigurno najperspektivnijim trenerom, zbog toga sam se brzo odlučio da potpišem. Nadam se da ćemo što kvalitetnije odraditi pripremni period i što spremniji ući u predstojeću sezonu i ostvariti ciljeve koje uprava kluba postavi pred nas.”

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno