Košarka

FOTO: Tri prva mjesta za KK Jumper na trećem turniru “JA SAM KOŠARKAŠICA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Tri prva mjesta za KK Jumper na trećem turniru “JA SAM KOŠARKAŠICA” – U protekla tri dana, od 14. do 16.8.2020.godine, u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici igrao se treći turnir pod nazivom “JA SAM KOŠARKAŠICA”.

Domaćin i organizator ovog turnira bio je Košarkaški klub (KK) Jumper iz Zenica, koji je osvojio tri prva mjesta i jedno drugo, a sve u sklopu priprema za naredni sezonu.

Igralo se u četiri kategorije i to predpionirke, pionirke, kadetkinje i juniorke.

TREĆI TURNIR “JA SAM KOŠARKAŠICA”

KK “JUMPER” ZENICA

Konačan plasman po kategorijama :

PREDPIONIRKE

KK Jumper Zenica

KK Bersellum Turbe

KK Young Jumper

PIONIRKE

ŽKK Konjic

KK Jumper Zenica

KK Travnik

KADETKINJE

KK Jumper Zenica

KK Lavovi Brčko

SEC Basket Tešanj

JUNIORKE

KK Jumper Zenica

ŽKK Play Off Sarajevo

KK WBS Teslić

-Izuzetno smo sretni i ponosni što je turnir prošao u super pozitivnoj atmosferi i druženju sa prijateljima iz cijele Bosne i Hercegovine. Još smo pod utiscima jer smo u ovom “teškom” vremenu uspjeli organizovati ovaj pravi festival ženske košarke u našoj Areni. Još jednom veliko hvala svima na riječima hvale i podršci.

Zahvaljujemo se svim ekipama koje su prikazale izuzetno kvalitetnu žensku košarku, fer i sportsko ponašanje na terenu i van njega te tako nagovjestile da ženska košarka ima svijetlu budućnost u našoj zemlji.

Veliko HVALA svim sponzorima i ljudima koji su nam pomogli da se ovaj turnir održi i bude na visokom nivou. Još jednom hvala svim našim sportskim prijateljima na učešću, druženju i promociji ženske košarke.

Ponosni na naše selekcije koje su ostvarile odlične rezultate sa čak tri prva mjesta (predpionirke, kadetkinje i juniorke) i jednim drugim mjestom (pionirke) na turniru i napravile odličnu uvertiru za novu takmičarsku sezonu -, objavili su iz KK Jumper Zenica.

Prema preporuci Federalnog kriznog štaba zdravstva, zbog pandemije korona virusa turnir se igrao bez prisustva publike.

E.Imamović

Foto KK „Jumper“ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno