Zenica

Sportska škola Winner Zenica vas poziva – Škola plivanja za djecu od 5 do 15 godina na Bazenima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U želji da damo doprinos savladavanju osnovnog plivačkog znanja, i ove godine u mjesecu julu na Crkvičkim bazenima organizujemo Školu plivanja za uzraste od 5 do 15 godina. Upis u školu plivanja je u toku i traje do popunjenja predviđenih grupa, a svi oni koji se žele upisati mogu to učiniti svakim radnim danom od 09.00 do 21.00 sati, SMS porukom na broj telefona 062 631 885 kod profesora Adnana Zaimovića. U SMS poruci obavezno navesti: ime i prezime, datum rođenja, te stepen poznavanja plivačke vještine sa naznakom (pliva ili ne pliva)

O školi

U sklopu škole plivanja djelovat će dvije grupe simbolično nazvane: “ribice i rakovi” Prilikom upisa u Školu plivanja djeca koja ne znaju plivati upisuju se u početničku skupinu, a to su ribice. Oni prolaze kurs od 15 termina. Za sve one koji znaju plivati prilikom upisa organizira se učenje plivačkih elemenata kraul leđnog i prsnog stila plivanja. Na kraju ovog kursa usavršava se kraul tehnika i tehnika održavanja na vodi i disanja.
Na kraju procesa najuporniji i najbolji uključit će se u klupski rad. Mjesečna članarina (15 treninga) u Školi plivanja iznosi 60,00 KM, za članove SD Winnera, a jedan trening po polazniku iznosi 7 KM.
Polaznici koji nisu članovi SD Winner obavezni su da uz plačanje Škole plivanja plate i godišnju članarinu u iznosu od 10KM.
Također, za više polaznika iz jedne porodice (braća i sestre) odobravamo popust od 10%.

Polaznike očekuju i prigodni pokloni iznenađenja. Redovni termini održavanja Škole plivanja su ponedjeljak, utorak i četvrtak za grupu “ribice” od 17.30 do 18.25 , a za grupu “rakovi” od 18.30 do 19.30 sati.
Obuku plivanja će voditi profesori sporta i tjelesnog odgoja.
Sve detaljne informacije možete dobiti pozivom na broj 062 631 885, kod profesora Adnana Zaimovića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno