Zenica

Delegacija Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici posjetila Muftijstvo zeničko

Delegacija Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici posjetila Muftijstvo zeničko – U četvrtak 20. juna 2019. godine muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom Uredu u Zenici primio je delegaciju Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici predvođenu dekanom hfz. prof. dr. Halilom Mehtićem, koju su činili: prof. dr. Zuhdija Adilović, prof. dr. Šefik Kurdić, hfz. prof. dr. Safvet Halilović, prof. dr. Muharem Adilović i Hasan Mucić, sekretar Fakulteta.

Dekan Mehtić u osobno ime i u ime kolektiva Islamskog pedagoškog fakulteta čestitao je muftiji Dizdareviću imenovanje na ovu funkciju, uz želje za uspješnim vođenjem Muftiluka.

Također, na sastanku su razmijenjene informacije o aktivnostima i projektima koji se realiziraju u Muftijstvu zeničkom i Islamskom pedagoškom fakultetu, a iskazano je i zadovoljstvo saradnjom u realizaciji zajedničkih projekata.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem