Ostali sportovi

Ski klub “ZE-2010 “- vikend na postolju za Dajru Duraković

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ski klub “ZE-2010 “- vikend na postolju za Dajru Duraković  – Prvi nastup u ovogodišnjoj sezoni upisali su članovi Ski kluba‚ “ZE-2010”. Tokom vikenda učestvovali su na Otvorenom prvenstvu Smučarskog kluba “Jahorina-Pale”.

Takmičenje je održano u dvije discipline u alpskom skijanju i to slalom i veleslalomu, a najbolji rezultat u obe discipline ostvarila je Dajra Duraković. U kategoriji U 12 Dajra je osvojila prvo mjesto u slalomu, dok je u veleslalomu bila druga. U disciplini slalom dobar rezultat ostvarila je i Taira Šahbazović, koja je u kategoriji U14 bila peta.

Plasmane su ostvarili u svojim kategorijama u veleslalomu i: Dalija Duraković, Faris  Fazlihodžić, Ena Blažević, Iman Fazlihodžić.

U starijim kategorijima u veleslalomu  najbolji plasman ostvarila je Taira Šahbazović, a u kategoriji U 14 trku je završila na 9. mjestu. Solidne rezultate upisali su i Luka Dodik, Imran Berberović i Erik Smajlović.

Narednog vikenda Ski klub “ZE-2010” očekuje nastup na Bjelašnici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno