Biznis

Sinergijom usluga dvije domaće kompanije zamjena valute nikada nije bila lakša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinergijom usluga dvije domaće kompanije zamjena valute nikada nije bila lakša – ASA Banka i BH Pošta nastavit će uspješnu saradnju u oblasti mjenjačkih poslova, te na taj način svojim klijentima, turistima i svim građanima BiH omogućiti da jednostavno i brzo zamijene novac u više od 220 mjenjačkih mjesta širom BiH.

„Saradnja BH Pošte i ASA Banke, kao dvije domaće kompanije, traje više od dvije godine i zadovoljstvo nam je da smo potpisali ugovor o nastavku pružanja usluga mjenjačkih poslova čime ćemo građanima BiH, koji si naši najvrijedniji klijenti, omogućiti povoljne uvjete i kvalitetnu uslugu zamjene bilo koje valute, u preko 220 poštanskih jedinica BH pošte i poslovnica ASA Banke“, navode iz ASA Banke te dodaju kako kao domaća banka razumiju potrebe tržišta, njeguju saradnju sa domaćim kompanijama i svojim poslovanjem nastoje osnažiti kompletno bh.društvo.

Kao najšira mježa mjenjačnica u BiH, posebno ističu dostpunost u poslijepodnenvim satima kao rad i subotom i nedjeljom, što je značajna prednost i doprinos turističkoj ponudi, koja iz godine u godinu raste te nudi veliki potencijal za rast i razvoj tržišta.

BH Pošta, kao ovlašteni mjenjač, korisnicima pruža usluge otkupa i prodaje efektivnog stranog novca od domaćih i stranih fizičkih lica, za one valute čiji se kursevi nalaze na važećoj Kursnoj listi ASA Banka d.d. Sarajevo.

ASA Banka nastavila je uspješan trend poslovanja u prva tri kvartala ove godine.

Kao domaća banka, sa preko 200 uposlenika i trećom po veličini mrežom bankomata u BiH, ASA Banka dobro poznaje ekonomsku situaciju u državi te prepoznaje zahtjeve i potrebe klijenata. Dodatno, kroz svoj društveno odgovorni angažman ASA Banka, opredjeljena je za podršku projektima koji promovišu zaštitu okoline i prirodnih potencijala BiH kao i zdrave životne navike, što kroz različite aktivnosti njeguje zajedno sa svojim uposlenicima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno