Zenica

Simpozij hirurga u Zenici sa učešćem Koç zdravstvene grupacije iz Istanbula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Koç zdravstvena grupacija iz Istanbula će održati Simpozij na temu pristup dijagnozi i tretmanu kolorektalnog karcinoma.
Predavanje će održati pet profesora sa Koç klinike sa osvrtom na hirurški, radiološki i onkološki tretman karcinoma debelog crijeva.
Simpozij se održava dva dana u Zenici 17.i 18.09.2021.pod pokroviteljstvom Udruženja hirurga i Ljekarske komore ZDK.
Fondacija Vehbi Koč koja je jedna od prvih dobrotvornih fondacija Republike Turske, osnovana je 17.01.1969 godine od strane Vehbi Koč sa ciljem da oživi običaj fondacije koji datira još od davnina,  a koji je u Turskoj utonuo u zaborav.

Fondacija ima 4 različite zdravstvene ustanove, a to su Američka bolnica,  Univerzitetska bolnica Koč, Američka bolnica Bodrum i ambulantni centar MedAmerican. Te ustanove djeluju pod krovom KOÇ HEALTHCARE kao  neprofitne bolnice koje služe pacijente koji traže medicinsku pomoć iz cijelog svijeta.
#ReachTheCare with Koç Healthcare.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno