Zenica

Shoping day u Sport Reality prodavnici

Shoping day u Sport Reality prodavnici
Shoping day u Sport Reality prodavnici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Shoping day u Sport Reality prodavnici- Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio nekoliko maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Sport Reality je pripremio iznenađenja za svoje kupce!

Nakon otvaranja prodavnice u Zenici i super popusta očekuje vas SHOPPING DAY u utorak, 24. maja i fantastičnih 20% popusta na cjelokupan asortiman.

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebook, Converse, Carrera, Ellesse, Diadora i dr.

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.
Očekujemo Vas!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno