Zenica

Deveti Socijalni dan u Zenici

Deveti Socijalni dan u Zenici
Deveti Socijalni dan u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Deveti Socijalni dan u Zenici- Sutra će preko 1000 mladih iz cijele BiH imati svoj prvi radni dan. Radit će, između ostalog, u muzejima, ministarstvima,bankama, pa čak i Britanskoj ambasadi, Parlamentu FBiH, KJKP Pokop, i kod brojnih drugih poslodavaca.

Deveti Socijalni dan, koji će ove godine biti održan u preko 40 gradova, u Zenici počinje okupljanjem srednjoškolaca u srijedu 25.05.2016.

Zenički srednjoškolci će se okupiti u foajeu BNP u 7h, nakon čega će biti raspoređeni u kompanije, organizacije i institucije u kojima će provesti svoj prvi radni dan.

Ove godine Socijalni dan organizujemo bez ijednog donatora – samo ćemo se osloniti na ideju mladih i solidarnost poslodavaca i medija da prošire vijest o 25. maju – datumu održavanja Socijalnog dana, poručili su organizatori iz INFOHOUSE-a.

Partner za grad Zenicu na projektu Volontiraj, kreditiriaj , u okviru kojeg se održava Deveti Socijalni dan, je udruženje Naša djeca Zenica. Za više informacija možete kontaktirati generalnog sekretara Udruženja na br. telefona 061/ 307-613.

Za više informacija možete kontaktirati i Anesu Omanović, PR menadžerica udruženje INFOHOUSE na broj 061/203-542; 033/209 -304; ili email: [email protected].



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno