Nogomet

Seniorke se spremaju za „Croatia Cup 2019“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Seniorke se spremaju za „Croatia Cup 2019“ – „A“ reprezentativke Bosne i Hercegovine stigle su juče u Zagreb gdje će učestvovati na međunarodnom prijateljskom turniru „Croatia Cup 2019“.

Naše najbolje fudbalerke su jutros odradile i prvi trening.

Selektorka Samira Hurem o ovoj reprezentativnoj akciji kaže:

„Jutros smo odradili trening, a danas ćemo ići da gledamo meč Srbija-Crna Gora. To su ekipe koje su nam protivnici u grupi na ovom turniru. U susretu sa Crnom Gorom sigurno nećemo moći da računamo na kapitenku Milenu Nikolić. Ona je lakše povrijeđena i sigurno neće nastupati u prvom meču, a od ranije su povrede imaju Lidija Kuliš i Dajana Spasojević tako da nam nedostaju bitne igračice. Ovaj turnir će nam odlično poslužiti da pružimo priliku mlađim igračicama da pokažu koliko mogu, ali i da steknu značajna iskustva kroz jake utakmice koje će moći da primjene i u svojim klubovima.“

BiH će prvi meč na turniru odigrati protiv Crne Gore 28. februara u 15:00 sati, dok je 1. marta u 15:30 na programu meč sa Srbijom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno