Rekreacija

Seminar Krav Maga samoodbrane za djecu i mlade od 12-16 godina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Seminar Krav Maga samoodbrane za djecu i mlade od 12-16 godina – Krav Maga akademija Zenica prema svom planu i programu za 2016. godinu organizuje još jedan seminar. Ovaj put je u pitanju seminar Krav Maga samoodbrane za djecu i mlade od 12-16 godina.

Seminar će se održati u prostorijama akademije, Mejdandžik 4, u subotu 10.09.2016.g. sa početkom u 18:00 sati.

Tema seminara su otmice djece, nasilje nad djecom i mladima u školama, na ulicama, i sl.

Djeca svih uzrasta se mogu naći u stresnim i opasnim situacijama te mogu biti izloženi različitim prijetnjama i rizicima u svakodnevnom životu. Prijetnje se mogu dogoditi na putu do škole ili u povratku, u školi, ili na bilo kojem drugom mjestu gdje se odvija interakcija između djece i drugih ljudi.

Nasilje ne mora uvijek biti fizičko, psihičko maltretiranje može poprilično utjecati na djetetov zdravi razvoj i samopouzdanje, ako se ne zna obraniti od istih.

Krav Maga nudi veoma efikasan program samoobrane za djecu i mlade i priprema ih za stvarne situacija. Treninzi su predviđeni za dječake i djevojčice od 12 – 16 godina, a provode se prema međunarodno priznatom programu Krav Maga obuke.
Po završetku seminara izvršit će se upis novih članova u Krav Maga Junior grupu koja s radom počinje odmah sljedeće sedmice.

Prijave na seminar su OBAVEZNE, traju do dana održavanja seminara, a mogu se poslati na broj mobitela/Viber: 062 644 830 ili preko facebook stranice: KravMagaZenica.

Preporuka je da svaki učesnik na seminar dođe sa jednim roditeljem.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno