Rekreacija

Foto: detalji sa prvog državnog airsoft takmičenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: detalji sa prvog državnog airsoft takmičenja  – Zenicablog je objavio reportažu sa prvog državnog airsoft takmičenja Zenica Airsoft Master 2016. na Zmajevcu – VIDI LINK OVDJE.  Dženis Imširović iz kluba “Tvrđava”, organizatora takmičenja, dodaje da je samo pripremanje bilo strašno naporno i zahtjevno, ali da su domaćini veoma zadovoljni rezultatom i zadovoljstvom gostiju.

Praktično streljaštvo je održano po međunarodnim IPSC standardima, a cijelo takmičenje je podržao i NATO, koji je donirao i poklone za najbolje.

– Ostali sponzori kojima se posebno zahvaljujemo su: Bh Telecom, Arcelor Mittal, Bosna Sunce Osiguranje, Štamparija Labirint, Hristo,
Army Shop Banja Luka, Prima.d.o.o., Osmijeh d.o.o., Nanoprotech BIH, Neimari.d.o.o., Sultan Cola, Lastavica d.o.o., RTV Zenica, te Zenicablog, Klix.ba i Naša riječ, kao medijska podrška od početka, kao i mnogi drugi koji su nam pomogli. Neka nam oproste ako smo ikoga zaboravili spomenuti. Na kraju, bitno je spomenuti da je NATO jedan od sponzora ovog projekta, te da podržava naš rad, što nama daje jednu posebnu notu priznanja, kazao je Imširović.

Pogledajte odabrane fotografije iz albuma organizatora:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno