Rekreacija

Seminar Krav Maga samoodbrane – “Probaj Krav Maga”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Krav Maga akademija Zenica organizuje još jedan seminar Krav Maga samoodbrane za odrasle pod nazivom “Probaj Krav Maga”, na kojem će zainteresovani sugrađani imati priliku upoznati najefikasnije tehnike odbrane od svakodnevnih realnih uličnih napada.
Seminar će se održati u petak 29.09.2017.g u 18.00 sati, u prostorijama Krav Maga akademija Zenica, ul. Mejdandžik 4(pogledati mapu na: www.kravmagazenica.com/lokacija)
Krav Maga je trenutno najpraktičniji i najčešće primjenjen koncept samoodbrane na svijetu, kojeg u svojoj obuci koriste najveće svjetske vojne i policijske agencije. Pored toga, u zadnjih nekoliko godina, Krav Maga je u velikoj ekspanziji i u civilnom sektoru širom svijeta, a posebno u Europi. Vise o Krav Maga sistemu, kao i o našoj akademiji, pronađite na našoj web stranici www.kravmagazenica.com, facebook stranici: Krav Maga Zenica, kao i na YouTube kanalu: Krav Maga Zenica.
Krav Maga akademija Zenica je u proteklih 6 godina rada organizovala veliki broj tematskih i promo seminara. Ovom prilikom će zeničanima, koji do sada nisu imali priliku probati ovu vrstu sistema samoodbrane i uličnog borenja, prezentovati osnovne Krav Maga tehnike odbrane od najčešćih uličnih napada.
Seminar je besplatan za sve zainteresovane koji do sada nisu imali priliku učestvovati na jednom Krav Maga seminaru u organizaciji nase akademije kao i za aktivne članove Krav Maga akademije Zenica, dok će se plaćati 30 KM za sugrađane koji su do sada već probali Krav Maga na nekom od naših seminara.
Po završetku seminara akademija će organizovati upis novih članova u novu Mix grupu za odrasle starije od 16 godina.
Prijave traju do petka 29.09.2017.g u 12.00 sati i obavezne su zbog ograničenog broja mijesta.
Prijave se mogu poslati na broj mobitela/Viber/WhatsApp: 062-644-830, a u prijavi je potrebno navesti ime, prezime, godinu rođenja i kontakt broj mobitela.
Rezervišite svoje mjesto na vrijeme !


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno