Politika

SDP BiH – prezentiran projekat “Vijećnici za sve nas”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U  četvrtak, 01.12.2016.godine u  sjedištu SDP BiH u Zenici  održan  je prvi radni sastanak  na kome je prezentiran projekat „ Vijećnici za sve nas “ koji su prezentirali  članovi  rukovodstva SDP BiH  na čelu sa generalnim sekretarom SDP BiH.  Sastanku su  prisustvovali predsjednik i sekretar KO SDP BIH ZDK, kantonalni zastupnici, predsjednici i sekretari, te novoizabrani vijećnici  iz OO SDP BiH Zenica, Kakanj, Breza, Vareš, Visoko, Usora  i Olovo.

Cilj navedenog projekta jeste  vijećnike SDP BiH učiniti dostupnim svim građanima, a kancelariju SDP BIH  učiniti prostorom gdje građani mogu doći, predstaviti svoj problem, posavjetovati se , uputiti neku inicijativu , porazgovarati sa svojim vijećnicima  i informisati se.

Projekat   „Vijećnici za sve nas“ će biti realiziran u OO SDP BIH koje imaju vijećnike i   prostorije. Vijećnici će na osnovu ovog projekta  građanima biti dostupni na više načina: preuzimanjem inicijative građana; odgovorima na pitanja; posebnim sastancima sa građanima;  informisanjem građana o stavovima SDP BiH, druženjima na kafi, medijskim objavama i podjelom  Glasa slobode. Građani će imati priliku da  vijećnike kontaktiraju i sa njima komuniciraju na više načina: predlaganjem inicijativa, postavljanjem pitanja,  dolaskom  na sastanke i „Kafe sa vijećnicima ,  susretima  sa vijećnicima na uličnim akcijama, pratiti rad vijećnika putem medija.

Ovim projektom  koji je dobio  maksimalnu podršku  svih prisutnih, SDP BiH želi da ohrabri građane i pokaže im da  je SDP BIH njihov servis i politička snaga koja  će se za njih  boriti i zsupati ih u tijelima i organima Općine.

Drugi radni sastanak  za   OO SDP BIH   Žepče, Maglaj , Zavidoviči, Tešanj, Doboj jug  planiran je za  08.12.2016.godine u Maglaju na kome će takođe biti  prezentiran   projekat „ Vijećnici za sve nas“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno