Politika

SDA Zenica: skupovi na Mošćanici, u Tišini i Perinom Hanu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: skupovi na Mošćanici, u Tišini i Perinom Hanu – Sala društvenog doma u Perinom Hanu postala premala – U nedjelju, 18. septembra 2016. godine održani su predizborni skupovi Stranke demokratske akcije na Mošćanicu, u Tišini i  u Perinom Hanu gdje su predstavljeni kandidati SDA Zenica i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

Sala društvenog doma u Perinom Hanu bila je premala da primi sve članove i simpatizere Stranke demokratske akcije koji su došli da podrže listu SDA Zenica i kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića.

„Birajte gradonačelnika koji nema mrlju u svojoj karijeri, koji je pošten, vrijedan i što je jako važno  poznaje probleme sa kojima se vi svakodnevno suočavate. Zenica će se nastaviti graditi, kao i u proteklih 12 godina, a vaša podrška večeras je potvrda da smo dobro radili i da su rezultati vidljivi, a vi ste ih prepoznali“, izjavio je prilikom obraćanja predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić.

Prisutnim članovima su se obratili prof.dr. Spahija Kozlić, nosilac liste SDA Zenica, Naidin Ahmetspahić, kandidat za gradonačelnika Zenice, kao i kandidati sa liste, univerzitetska profesorica Aida Mahmutović i bosanskohercegovački olimpijac, Hamza Alić, te iskazali zahvalnost  članovima Stranke za ukazano povjerenje i neizmjernu podršku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno