Politika

Predizborni skup ASDA Zenica u Klopču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica održala svoj predizborni skup u Klopču. U prisustvu velikog broja mještana na skupu su govorili kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak i kandidati sa liste za Gradsko vijeće Zenica. Lokalni kandidat Husnija Jahić govorio je o dugogodišnjim infrastrukturnim problemima ove prostorno najveće mjesne zajednice koji godinama opterećuju njene stanovnike. Pozvao je svoje komšije da glasom za stranku ASDA i njenog kandidata za gradonačelnika, mr. Ramu Isaka, stvore neophodne pretpostavke za njihovo rješavanje.

Dr. Taib Spahić, stanovnik ove mjesne zajednice iz Donjeg Klopča, naglasio je da ASDA Zenica ima neophodna rješenja, te da je njena snaga u sistemskom i funkcionalnom organiziranju i njenim stručnim kadrovima. I ostali kandidati sa liste, mr. Mensud Keleštura, Safet Turković, Dževad Smailagić i Ulfan Malkoč, argumentirano su govorili o programskim ciljevima stranke, ali i o neodrživosti ovakvog stanja i nemoći postojećih lokalnih struktura vlasti da se ono prevaziđe.

Kao i u prethodnim mjesnim zajednicama, obraćanje mr. Rame Isaka popraćeno je sa velikim odobravanjem i oduševljenjem. On je posebno naveo da je ključni uslov za bolji život dostojan savremenog čovjeka, pored toga što će se građani izjasniti za demokratske promjene i glasati za kandidate ASDA, potrebno da principijelno glasaju i za njega kao kandidata za gradonačelnika Zenice i za listu ASDA za Gradsko vijeće. Jedino tako stvorit će se neophodan demokratski i upravljački kapacitet neophodan za realizaciju razvojnih privrednih projekata koji će u konačnici rezulturati otvaranjem novih radnih mjesta i pravednim zapošljavanjem naše omladine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno