Politika

SDA Zenica donirala materijal za izgradnju vodovoda u Klopču – olakšano vodosnabdijevanja za 5000 stanovnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica donirala materijal za izgradnju vodovoda u Klopču – olakšano vodosnabdijevanja za 5000 stanovnika – Mještani Klopča dobit će novi vodovod zahvaljujući donaciji Stranke demokratske akcije. Naime, SDA Zenica je vlastitim sredstvima finansirala nabavku cijevi i potrebnog materijala za izgradnju vodovoda, kako bi se ublažio dugogodišnji problem snabdijevanja pitkom vodom ovog prigradskog naselja.

“Nedavno smo obišli mještane ovog kraja i u razgovoru smo saznali za nevolje koje imaju s vodosnabdijevanjem i nebrigu gradskih vlasti da se taj problem riješi. Odlučili smo pomoći vlastitim sredstvima, kako bi konačno građani jedne od najvećih mjesnih zajednica u BiH, imali uvjete za život dostojan čovjeka u 21.vijeku.” istakao je predsjednik SDA Zenica prof.dr. Nezir Pivić

Izgradnja infrastrukture bit će prioritet Stranke demokratske akcije i budućeg gradonačelnika prof.dr. Nezira Pivića, koji će nakon 15.novembra pokrenuti razvoj ovog grada. U Klopču i svim drugim naseljima na području grada Zenice trajno ćemo riješiti pitanje vodosnabdijevanja i sve druge potrebe naših sugrađana, navodi se u saopćenju Stranke demokratske akcije Zenica. 

SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno