Politika

SBB BiH Zenica: Čelik ne treba biti dio predizborne kampanje

SBB BiH Zenica: Čelik ne treba biti dio predizborne kampanje – Podržavamo inicijativu “Udruženje građana Čelik” kojom zahtijevaju da se u predizbonoj kampanji ne koristi  ime Čelika.  Naime, Savez za bolju budućnost BiH u proteklih deset godina, koliko postoji, nikada nije učestvovao ni na koji način u aktivnostima koje su Čelik dovele do današnjeg stanja.
Naprotiv, podržavali smo da se očuva Čelik kao simbol grada Zenice. U narednom periodu naš simbol grada treba biti izuzet iz političkih tokova, a Gradska uprava je dužna i mora pomoći da se prevaziđu problemi i da ponovo kao nekad imamo svog šampiona.
Iz svih nabrojanih razloga mi podržavamo ovu inicijativu i zahtijevamo da se u što skorijem roku izvrši finansijska kontrola poslovanja Čelika u proteklom periodu, kako bi se transparentno i javno obznanilo koji su to politički subjekti ili pojednici koji su naš simbol grada doveli u ovu poziciju.
Također,  i mi iz  SBBa pozivamo sve političke subjekte, a posebno krivce za Čelik da ne zloupotrebljavaju njegovo ime u predizbornoj kampanji, jer su oni jedini i isključivi krivci za trenutnu situaciju.
SAOPĆENJE ZA JAVNOST
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem