Info

Sastanak sa predstavnicima Galerije “Preporod” Zenica: “Umjetnost je važan dio svakog društva”

Muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević danas se u svom uredu sastao sa predstavnicima Galerije “Preporod” Zenica.

Sastanku su prisustvovali Amna Sofić prof. – predsjednica i voditeljica Galerije “Preporod” Zenica, Nejira Serdarević – zamjenica predsjednice, Vedad Šestić – član Upravnog odbora, Zahida Šišić i Azra Močević – članice Upravnog odbora Galerije.

Na samom početku sastanka predsjednica Galerije “Preporod” Zenica Amna Sofić, zahvalila se muftiji Dizdareviću na prijemu te ga upoznala sa radom i aktivnostima Galerije kao i problemima sa kojima se susreću. Predsjednica Sofić navodi da Galerija još uvijek nema riješeno pitanje prostora ali se nada da će u skorije vrijeme i taj problem biti riješen.

Muftija Dizdarević se zahvalio na posjeti i izrazio nadu da će Galerija “Preporod” nastaviti kao i do sada da vrijedno radi na afirmaciji kulture i umjetnosti.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem