Politika

Sastanak Foruma žena A-SDA Zenica

Jučer je u prostorijama Stranke demokratske aktivnosti A-SDA Zenica održan sastanak Foruma žena. Na sastanku su članice Foruma upoznate sa aktivnostima A-SDA stranke, te je dogovoren plan djelovanja za predstojeće lokalne izbore.

A-SDA Zenica okuplja značajan broj žena s ciljem njihovog aktivnijeg djelovanja i učešća u društvenom životu naše lokalne zajednice. Položaj žena u demokratskom društvu mora biti mnogo povoljniji, te i one same treba aktivno da kreiraju svoju vlastitu ulogu putem političkog i drugog oblika angažiranja u društvu.

Sve prisutne žene su izkazale svoju spremnost da aktivnim učešćem u realizaciji programa A-SDA stranke Zenica daju svoj puni doprinos pozitivnim promjenama koje su neophodna pokretačka snaga razvoja našeg grada. Pozivamo i sve druge žene da se pridruže Forumu žena A-SDA i da na na taj način potpuno slobodno iskažu svoju kreativnost i snagu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem