Politika

Formiran Savjet SDA Zenica na čelu sa Prof.dr.sc. dr.h.c. Sabahudinom Ekinovićem

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Formiran Savjet SDA Zenica na čelu sa Prof.dr.sc. dr.h.c. Sabahudinom Ekinovićem – Izvršni odbor Stranke demokratske akcije Zenica formirao je Savjet SDA Zenica za mandatni period 2019-2023. godina, savjetodavno tijelo za proučavanje i razmatranje općih i posebnih pitanja te davanje mišljenja i preporuka organima Stranke. U Savjet su izabrani eminentni javni i kulturni radnici, stručnjaci u svim oblastima i privrednici, koji su tokom tri decenije djelovanja SDA Zenica dali značajan doprinos razvoju naše zajednice.

U Savjet su imenovani Zahida Šišić, Amna Sofić, Muhamed Begagić, Bedrudin Salčinović, Midhat Kasap, prof.dr. Lejla Ibrahimagić-Šeper, Besim Spahić, Ferid Alić, Mustafa Fetić, Muhamed Islamović, Fevzija Babić, Haris Mašić, akademik Džemal Najetović, Midhat Subašić, Seid Kapetanović, Seid Smajlović, a za predsjednika Savjeta izabran je Prof.dr.sc. Dr.h.c. Sabahudin Ekinović.

SDA Zenica dočekuje Lokalne izbore 2020. nikad jača i spremnija. SDA će na predstojećim izborima ponuditi kandidata za gradonačelnika i listu za Gradsko vijeće koji će, nakon četiri godine stagnacije grada na svim poljima, nastaviti putem razvoja i rješavanja gorućih problema u Zenici. Našim gradom moraju upravljati najbolji iz našeg naroda, koji će obnoviti poljuljano jedinstvo među građanima, te vratiti gradu uništene simbole i izgubljeno ljudsko i političko dostojanstvo.

SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno