Sudske klupe

Sarajlija zaustavljen na M17 u “mercedesu” sa tuđim tablicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sarajlija zaustavljen na M17 u “mercedesu” sa tuđim tablicama – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području Policijske uprave I u Zenici (1) i Policijske uprave II u Visokom (4).

Na putu M-17 u mjestu Kamberović polje, službenici uniformisane policije su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka M80-A-423, kojim je upravljao A.A. iz Sarajeva. Prilikom kontrole utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu. Službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I su nastavili aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno