Zločini

Sarajka pokušala ukrasti jakne iz TC Džananović, kod Sarajlije pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sarajka pokušala ukrasti jakne iz TC Džananović, kod Sarajlije pronađena droga – Na području Kantona nije bilo slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Aleja Šehida, izvršenim pregledom od strane policijskih službenika kod lica T.H. iz Sarajeva, pronađen je paketić sa praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Sporna materija je oduzeta a lice T.H. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

U ulici Kamberovića čikma, u TC “Džananović”, u prodavnici odjeće “L.C Waikiki”, od strane ženske osobe, inicijala Đ.N., iz Sarajeva, izvršena je krađa četiri jakne. Otuđeni predmeti su pronađeni i oduzeti a navedena je lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I u Zenici, gdje je nad istom zavedena kriminalistička obrada.

Tešanj

U mjestu Oraš Planje, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica A.S., iz koje je tom prilikom otuđen jedan TV aparat marke “LG”. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

SAOBRAĆAJ
Žepče

Na lokalnom putu u mjestu Radovlje, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem s kolovoza putničkog motornog vozila marke “Fiat Punto”, registarskih oznaka J48-K-440, kojim je upravljao maloljetni B.A. iz Žepče. U ovoj nezgodi, maloljetno lice B.B. iz Žepča, koje je bilo u vozilu, je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Žepče, prevezeno u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je i podleglo usljed zadobijenih povreda. Vozač B.A. je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede, dok je lice A.M. iz Žepča, suvozač u vozilu, zadobilo lakše tjelesne povrede. Na mjestu ove saobraćajne nezgode je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Na području Kantona dogodilo se još osam saobraćajnih nezgoda u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno