Posuđeno

Saopštenje “UG Robijaši 1988”: Nikom nećemo dozvoliti da nas ponižava

Saopštenje “UG Robijaši 1988”: Nikom nećemo dozvoliti da nas ponižava – Gradonačelnik  našeg grada je u medije proslijedio informaciju da je Skupština NK Čelik Zenica nelegalna. Da li bi to značilo da je nelegalan i Upravni odbor i pregovarački tim koji pregovara sa Turcima?

Neće nas niko praviti budalama pa ni Fuad Kasumović.

Mi Robijaši 1988 Zenica se borimo za zdrav klub koji zaslužuje biti ponos Zenice više od 3 godine. Prošli smo brojne prepreke, podnijeli žrtvu sa našim suborcima iz Neformalne grupe građana “Za Čelik” i drugim Zeničanima i iskrenim simpatizerima kluba i zaslužujemo da nas se tretira sa poštovanjem. I dalje ponosno stojimo i čuvamo boje našeg kluba i nećemo nikom dozvoliti da nas ponižava, jer naši brojni članovi su dio Skupštine našeg Starca. Ako vama smetaju zdrave ideje onda vam smetamo i mi.

Ili ćemo dobiti poštovanje koje zaslužujemo nakon svega sto smo prošli ili ćete nas imati protiv vas! Čelik je život i borba naša! Skupština se mora održati!

Saopštenje Robijaši 1988 Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem