Politika

Saopćenje za javnost: Veliko interesovanje građana za “Kafu sa kandidatima BHI – KF”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidati sa lista Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad (BHI – KF) za sve nivoe vlasti svakog dana razgovaraju sa građanima koji podržavaju ideju jedine alternative za europsku BiH i to u Gradskoj kafani Zenica u terminu od 10 do 11 sati. I na ovaj način, kroz razgovor sa građanima od kojih žele čuti koji su to njihovi problemi i na koji način će kao budući zastupnici iste moće rješavati, BHI KF pokazuje da je uz svoje građane.

Osim što slušaju njihove probleme, kojih je, nažalost, uz nesposobnu vlast na nivou Kantona mnogo jer gledaju isključivo lične interese i fotelje, ovo je prilika i da kandidati BHI KF polažu račune građanima za sve ono što je urađeno u proteklom periodu.

Brojni građani koji su se odazvali ovom inovativnom načinu komunikacije sa građanima u predizbornim kampanjama posebno ističu da su rezultati rada BHI – KF i gradonačelnika Fuada Kasumovića vidljivi u preko 70 mjesnih zajednica, uočavaju i promjene u samom centru Zenice gdje se rekonstruišu brojne saobraćajnice, zbog čega su nedvojbeno 2. oktobra odlučni da podrže upravo kandidate BHI KF za sve nivoe vlasti.

Kafa sa građanima u Gradskoj kafani, svakog dana od 10 do 11 sati, počela je u ponedjeljak i trajati će sve do kraja predizborne kampanje, stoga i ovim putem BHI – KF poziva sve građane da im se pridruže, te da u ugodnoj atmosferi, uz direktnu komunikaciju, razgovaraju o njihovim problemima koje će, zahvaljujući njihovoj neupitnoj podršci, rješavati nakon 2. oktobra kada ostvare još jednu pobjedu.

Na kraju valja istaći, a što hrabri sve mlade i obrazovane ljude koji čine listu BHI – KF, jeste i činjenica da su brojni građani ogorčeni dugogodišnjim lošim politikama koje su dovele Zeničko-dobojski kanton na crne liste, te da su nikada spremniji da resetuju takve politike koje su se samo zaduživale i maćehinski odnosile prema svojim građanima kojih su se, gle čuda, sjetili sada, nakon četiri godine, u mjesecu predizborne kampanje, odnosno kako Fuad Kasumović, lider BHI – KF, voli kazati “mjesecu laži”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno