Politika

Saopćenje za javnost: Podcast- Boris Britvar i SD BiH Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Podcast- Boris Britvar i SD BiH Zenica – Do kraja izborne kampanja ostalo je 8 dana i obzirom da nećemo održavati predizborne skupove zbog trenutne situacije vezano za pandemiju koronavirusa, odlučili smo da našim sugrađanima ipak na određen način prezentujemo svoje ideje i stavove o trenutnim najvećim problemima s kojima se svakodnevno susreću građani Zenice, ali i rješenjima koja nudimo ako budemo izabrani.

Upravo smo iskoristili trend u svijetu – podcast koji smo uživo emitirali putem društvene mreže Facebook na fanpageu Borisa Britvara. Na ovaj način realizovali smo prvu od mnogobrojnih emisija koje nas očekuju do kraja izborne kampanje. Domaćini podcasta su bili kandidati za Gradsko vijeće ispred SD BiH Đenan Dedić i dr. Adnan Begović, kao i nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Zenice Boris Britvar.

U prvoj emisiji smo dogovorili o sportu i sportskoj infrastrukturi, uz aktivno učešće građana putem komentara na društvenoj mreži Facebook.

Ovim putem pozivamo i naše konkurente, druge kandidate da gostuju u našem podcastu i da u fer i korektnoj debati iznesemo svoje ideje.

Najavljujem novo druženje večeras u 20h, a sve Vas pozivamo da uzmete aktivno učešće i u komentarima nas pitate šta god želite. Pratite nas na fanapageu Borisa Britvara i SD BiH Zenica.

U nastavku pogledajte cjelokupan sinoćnji podcast.

ZENICA ZNA, ŽELI I MORA BOLJE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno